Feyenoord Go Ahead Eagles 2-2

Pas na een half uur kreeg Feyenoord zijn eerste kans tegen Go Ahead Eagles. Een bekeken lob van Koeman belandde op de bovenkant van de lat. Vlak daarna schoot Iwan in de handen van Eagles-doelman Moens en zag Larsson een diagonaal schot voorlangs gaan. De verwachte openingstreffer viel echter aan de andere zijde. De Moldavische linksbuiten Kletsjenko maakte gebruik van een verdedigingsfout van Feyenoord-back Zwijnenberg. Nog voor rust maakte Larsson gelijk. Hij stiftte de bal over Moens, die bij het uitlopen Larsson blesseerde.

In de tweede helft bleef de Zweed aan de kant; hij werd vervangen door de Australiër Vidmar. Feyenoord kwam al snel op voorsprong. Koeman benutte een directe vrije trap door de bal over de muur in de korte hoek te krullen. De Rotterdamse vreugde was van korte duur. Nadat Feyenoord-invaller Van Bronckhorst tevergeefs om een strafschop had gevraagd, speelde de Deventenaar Rorije zijn ploeggenoot Kletsjenko aan. Via de rug van Van Gobbel maakte de Moldaviër zijn tweede doelpunt. In het resterende half uur kreeg Feyenoord veel kansen. Het bleef bij een afgekeurde goal van de Rus Kloejev (buitenspel?) en een gemiste kans van Zwijnenberg (paal).