Basler toch in selectie Werder

ROTTERDAM, 20 NOV. Trainer Aad de Mos van Werder Bremen heeft zijn vedette Mario Basler vandaag op het laatste moment toch opgenomen in de selectie voor het UEFA-Cupduel van morgen in Eindhoven tegen PSV. Hij had hem aanvankelijk geschrapt. Basler voelde zich zaterdag vernederd toen hij door De Mos in de wedstrijd tegen Bayern München al na 33 minuten werd gewisseld. Uit protest bleef hij gisteren weg van de training. In plaats daarvan zat hij in Mannheim op de tribune bij het duel tussen Waldorf en Nürnberg. De al niet beste verstandhouding tussen De Mos en Basler leek daarmee volledig verstoord. De Mos schrapte Basler, toen deze zondag niet kwam opdagen onmiddellijk van de spelerslijst voor Eindhoven, maar is op die beslissing teruggekomen.

Basler speelde zaterdag onge¨nteresseerd als 'diepe' aanvaller. Een schot tegen de paal was zijn enige wapenfeit. Het eerste doelpunt van Bayern was het gevolg van onnodig balverlies door Basler.