The Sting neemt Mac & Maggie over

The Sting Modes neemt de twintig filialen Mac & Maggie-filialen in Nederland over van de Peek & Cloppenburg Groep. Beide ondernemingen bereikten hierover een principe-akkoord. De medewerkers van de desbetreffende filialen zullen overgaan naar The Sting, zo is door beide bekend gemaakt.

Het is de bedoeling dat de besprekingen tussen Peek & Cloppenburg en The Sting voor het einde van het jaar zijn afgerond. Peek & Cloppenburg zoekt nog naar een koper voor de Mac & Magie-filialen in België (7 stuks), Duitsland (2) en Engeland (1). P&C zat al enige tijd in de maag met Mac & Maggie. De winkels zullen dit jaar naar verwachting een verlies lijden van 6 miljoen gulden op een omzet van 40 miljoen gulden. The Sting wil met de overname van de filialen zijn positie als merkenaanbieder versterken. De onderneming handelt onder de formules The Lady Sting, The Store en Springgarden. Bij de onderneming werken 600 mensen. De jaaromzet bedraagt 150 miljoen gulden.