Doormidden

Een meisje ontmoet een varieté-artiest en wil het liefst met hem op toernee om ook doormidden gezaagd te worden. Jeugdtheater Burrp! speelt in het nieuwe Theater De Veste in Delft 'Doormidden' een gratis voorstelling op zondagmidag 19 november vanaf 13u30u. Verder loopt er een wandelende ranja-boom; een vrouw die als boom verkleed gratis glazen ranja uitdeelt (zo eentje als uit Pippi Langkous), kan je je laten schminken, zijn er gratis ballonnen en mag je overal in het theater kijken: van kleedkamer tot laad- en losruimte en van podium tot artiestenkamer. En voor je ouders vertelt regisseur Filip Fokkens die middag over de totstandkoming van 'De Koopman van Venetië' en zijn er op zaterdag try-outs van cabaret, opera en een interview met Anne Wil Blankers. Theater De Veste, Vesteplein 1, Delft. Open huis za en zo 18 en 19 nov van 12-17u. Inl 015-2131523.

    • Tonny Schoemaker