Tennisser Steeb wint Kremlin Cup

MOSKOU, 13 NOV. Carl-Uwe Steeb heeft het tennistoernooi van Moskou gewonnen. De Duitser versloeg in de finale van de strijd om de Kremlin Cup de Zwitser Marc Rosset. In de halve eindstrijd had Steeb verrassend gezegevierd over de Russische publiekslieveling Yevgeni Kafelnikov.

In Stockholm behaalde Thomas Enqvist zijn vijfde toernooizege van dit jaar. De 21-jarige Zweed versloeg in de finale de Fransman Arnaud Boetsch. Enqvist is dit seizoen de grote verrassing op de internationale tennisbanen. Vanaf morgen speelt hij met zeven andere wereldtoppers om de ATP Masters in Frankfurt.

Paul Haarhuis en Jacco Eltingh wonnen de dubbeltitel in de Zweedse hoofdstad. Het Nederlandse duo versloeg in de finale de Canadees-Amerikaanse combinatie Connell-Galbraith. Hill wint 'Adelaide'