Duitsland

In de Bundesliga moest Werder Bremen het voor de zevende achtereenvolgende maal zonder zege stellen. Onder toeziend oog van trainer Dick Advocaat, die de aanstaande Europa-Cuptegenstander van PSV matig zag spelen, moest Werder in eigen stadion genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt. De club van de Nederlandse trainer Aad de Mos kwam op voorsprong door Bode. Hagner maakt de verdiende gelijkmaker voor Eintracht. Borussia Mönchengladbach slaagde er niet in de achterstand op Bayern München en Borussia Dormund te verkleinen. Beide koplopers speelden vrijdagavond gelijk. Gladbach verloor zaterdag met 3-2 bij Fortuna Düsseldorf en heeft nog steeds drie punten minder dan de titelfavorieten. In de Schotse competitie was Pierre van Hooijdonk weer eens succesvol voor Celtic. De Brabantse spits scoorde twee keer en hielp Celtic aan de 2-1 zege op Partick Thistle. Van Hooijdonk heeft inmiddels acht competitietreffers gemaakt. Celtics achterstand op stadgenoot Rangers bedraagt nog slechts vier punten. De landskampioen speelde met 1-1 gelijk bij Aberdeen.