Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Voetbalduel PAOK na chaos gestaakt

THESSALONIKI, 7 NOV. Tenminste achttien mensen zijn gisteren gewond geraakt bij rellen tussen aanhangers van de Griekse clubs PAOK Saloniki en AEK Athene. De scheidsrechter moest het onderlinge duel bij een stand van 3-1 in het voordeel van AEK twee minuten voor tijd staken. Woedende supporters van PAOK hadden het veld bestormd en onder meer de arbiter met een steen bekogeld. De club uit Thessaloniki kwam vorige maand in het nieuws toen trainer Arie Haan zonder overleg een handtekening zette onder een contract bij Feyenoord.