Duitsland

Bayern München is in Duitsland niet alleen koploper meer. De ploeg van Otto Rehhagel leed een zware 4-1 nederlaag bij Eintracht Frankfurt. Regerend kampioen Borussia Dortmund - 3-0 tegen Fortuna Düsseldorf - kwam naast Bayern. Werder Bremen, de komende UEFA-Cuptegenstander van PSV, speelde 1-1 gelijk bij VfB Stuttgart. Mario Basler leek het elftal van Aad de Mos in de zeventigste minuut de zege te bezorgen met een fantastische vrije trap. Bobic maakte echter alsnog de gelijkmaker voor Stuttgart waar libero Frank Verlaat de beste speler was. Werder staat op een teleurstellende achtste plaats. Desondanks was gisteren de thuiswedstrijd tegen Bayern München, die pas op 1 mei zal worden gespeeld, binnen drie uur uitverkocht.

SC Freiburg had met 22.500 toeschouwers ook een vol huis bij het debuut van de van Go Ahead Eagles overgenomen Harry Decheiver. Het werd 1-1 tegen Uerdingen. Decheiver speelde een goede wedstrijd. Hij gaf de pass waaruit Sutter, drie weken geleden van Bayern München overgenomen, het doelpunt maakte. Freiburg blijft vooralsnog hekkesluiter in de Bundesliga.