Wielerploeg TVM breekt met co-sponsor

DEN HAAG, 2 NOV. TVM, hoofdsponsor van de wielerploeg van Cees Priem, heeft de banden met co-sponsor Polis Direct met onmiddellijke ingang verbroken. Dat deelde directeur Bos van TVM gisteren mee. Polis Direct wilde zelf van het contract af, wegens negatieve publiciteit over het bedrijf. Die ontstond toen bekend werd dat de Economische Controledienst een onderzoek instelde naar een andere sponsorcontract van Polis Direct. Toen duidelijk werd dat Polis Direct van het contract af wilde, besloot TVM het contract te beëindigen. Voor de wielerploeg heeft de breuk geen gevolgen. TVM blijft hoofdsponsor in 1996 en '97 en heeft een optie voor 1998. Het was aanvankelijk de bedoeling dat Polis Direct op termijn hoofdsponsor van de ploeg van Priem zou worden, maar daarvan is nu geen sprake meer.