Uitslagen hockey

Van de twaalf hoofdklassers uit de mannencompetitie was Den Bosch dit weekeinde de enige ploeg die beide duels in winst omzette. Zaterdag liepen de Bosschenaren Hattem met 5-0 onder de voet, gisteren versloeg de ploeg van coach Roger van Gent in Amsterdam Pinoké met 4-1. Bloemendaal is na vier speelronden de enige ploeg die dit seizoen nog geen nederlaag heeft geleden. De formatie van coach Pieter Offerman won zaterdag met 6-1 van Oranje Zwart, dat vooralsnog weinig plezier beleeft aan de Duitse aanwinst Carsten Fischer. Gisteren speelde Bloemendaal met 1-1 gelijk tegen Klein Zwitserland. De Haagse derby tussen HDM en HGC eindigde gistermiddag eveneens onbeslist: 1-1. “Dit is meer dan een punt winst”, jubelde HGC-coach Maurits Hendriks na afloop. De sterk verjongde ploeg uit Wassenaar zag deze zomer vijf ervaren basisspelers vertrekken en moet het stellen zonder de inbreng van de geblesseerde routinier Marc Delissen.