Indians winnen derde duel in World Series

CLEVELAND, 25 OKT. De Cleveland Indians hebben de achterstand op de Atlanta Braves in de World Series teruggebracht tot 2-1. De Indians wonnen de derde wedstrijd om het Amerikaanse honkbalkampioenschap met 7-6. Alvaro Espinonza maakte in de elfde innings het winnende punt, na een klap van Eddie Murray. De winst was de eerste voor de Indians in de World Series sinds de overwinning in de zesde wedstrijd in 1948 tegen de Boston Braves. De laatste keer dat de Indians zich plaatsten voor de Series was in 1954. De formatie verloor toen vier duels op rij van de New York Giants. Morgen staat in Cleveland, Ohio, de vierde wedstrijd op het programma. Ook het vijfde duel vindt plaats in het stadion van de Indians. Indien nodig worden de laatste twee duels van de best-of-seven in Atlanta gespeeld.