Voetbal Engeland

In de Engelse competitie waren de Nederlandse spelers op schot. Bij Nottingham Forest - Bolton Wanderers (3-2) scoorde Bryan Roy voor de thuisclub. De voormalige Volendammers Richard Sneekes en Fabian de Freitas maakten de tegendoelpunten voor Bolton. Forest is nu al 23 wedstrijden achtereen ongeslagen in de hoogste afdeling, een record sinds de invoering van de Premier League in 1992.

De Europese tegenstanders van PSV en Feyenoord, respectievelijk Leeds United en Everton, speelden beide gelijk. Leeds kwam bij hekkesluiter Manchester City niet verder dan 0-0. Everton en Tottenham Hotspur speelden 1-1 tegen elkaar. Koploper Newcastle United won met 6-1 van Wimbledon, mede dankzij drie goals van Les Ferdinand. Arsenal won met 2-0 van Aston Villa. De club van Dennis Bergkamp en Glenn Helder staat nu derde.