Vijf arrestaties na afloop Cupduel

AMSTERDAM, 19 OKT. De Amsterdamse politie heeft gisteravond vijf mannen gearresteerd die na afloop van de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Grasshopers een lijnchef van het Gemeentelijk Vervoerbedrijf hebben gemolesteerd. Het slachtoffer werd door inzittenden van twee auto's in elkaar geslagen, nadat hij had gezegd dat één van de auto's ten onrechte over de vrije trambaan reed. De man is met diverse verwondingen in het ziekenhuis behandeld. De verdachten waren afkomstig uit Beneden Leeuwen, Druten en Zeist.

In Turijn is een 22-jarige supporter van Glasgow Rangers voor het begin van de Champions-Leaguewedstrijd tegen Juventus neergestoken. De Schot Alexander Ralston liep lichte verwondingen op. Hij werd met een mes in de rug gestoken toen hij door het centrum van Turijn wandelde. Onbekende daders beroofden hem van zijn clubsjaal.