Ronaldo wil club met meer uitstraling

RIO DE JANEIRO, 11 OKT. Ronaldo wil zijn contract met PSV niet uitdienen. Het liefst zou hij volgend seizoen voor Inter Milan spelen. Ronaldo deed zijn uitspraken in de Braziliaanse krant O Globo. Zijn contract bij PSV loopt tot 1998. “Maar ik voel mij in de Nederlandse competitie niet tevreden en wil mijn carrière verder uitbouwen. Ik wil een langer seizoen en een club met meer internationale uitstraling.” Internazionale, waar zijn landgenoot Roberto Carlos speelt, heeft de voorkeur van Ronaldo. In Brazilië speelt hij vandaag met het nationale elftal een oefenwedstrijd tegen Uruguay. Frank Arnesen, de manager van PSV, reageerde laconiek op de berichten. “Ik heb nooit iets gevoeld dat Ronaldo zich hier niet op zijn gemak zou voelen. Ik neem het niet zo hoog op. Als hij terugkomt, zullen we wel even met hem praten, maar dat doen we altijd al.”