Tennissers uitgeschakeld

KUALA LUMPUR, 7 OKT. Voor het drietal Richard Krajicek, Paul Haarhuis en Jacco Eltingh zit het enkelspel er in Kuala Lumpur op. De drie verloren gisteren allen hun partijen in de kwartfinale. Titelverdediger Jacco Eltingh vond in de Chileense winnaar van de Dutch Open Marcelo Rios zijn meerdere. De Heerdenaar, als derde geplaatst, verloor in twee sets: 7-5 6-4. Richard Krajicek bezette de eerste positie op de rangschikking, maar ging verrassend onderuit tegen de Italiaan Caratti. Krajicek had weinig verweer: 6-2 6-4. Paul Haarhuis, nummer twee op de plaatsingslijst, redde het niet tegen het Australische talent Mark Philippoussis: 6-1 6-2. Ook Brenda Schultz verloor. Bij het tennistoernooi in Zürich verloor de Nederlandse in de kwartfinale in twee sets (7-6 6-4) van de Française Mary Pierce.