Real verliest opnieuw, Chelsea uit bekertoernooi

ROTTERDAM, 5 OKT. Real Madrid leed gisteravond zijn derde nederlaag in de Spaanse competitie. De Koninklijke, tegenstander van Ajax in de Champions League, verloor na een 3-0 achterstand met 4-3 bij Valencia. Barcelona versloeg thuis Oviedo met 4-1 door een hattrick van Bakero en een treffer van Hagi. Het klom naar de tweede plaats. De koplopers Atletico Madrid en Español ontmoeten elkaar vanavond.

Chelsea, Nottingham Forest en Everton, tegenstander van Feyenoord in de tweede ronde van de Europa Cup voor bekerwinnaars, zijn gisteravond uitgeschakeld in de tweede ronde van de Engelse League-Cup. Everton verloor op eigen veld na verlenging met 2-4 van eerste-divisieclub Millwall. Het eerste duel eindigde in 0-0. Chelsea (met Gullit) verloor thuis met 1-0 van Stoke City door een treffer van de Canadees Peschisolido. Het eerste duel eindigde zonder doelpunten. Nottingham Forest, de club van Bryan Roy, speelde thuis gelijk (2-2) tegen Bradford, maar had het eerste duel verloren (2-3).