Bergkamp succesvol voor Arsenal

LONDEN, 4 OKT. Dennis Bergkamp leidde Arsenal gisteren naar de derde ronde van het toernooi om de League-beker. De Nederlander maakte twee doelpunten voor de Londense club, die Hartlepool met 5-0 versloeg. Ian Wright scoorde drie keer. Arsenal had de eerste wedstrijd al met 3-0 gewonnen. Ook Bolton Wanderers plaatste zich voor de volgende ronde. De club van Richard Sneekes en Fabian de Freitas won de uitwedstrijd tegen Brentford met 3-2, na de 1-0 thuis voldoende voor een plaats in de derde ronde. Wolverhampton Wanderers, werkgever van John de Wolf, had geen moeite met thuisclub Fulham, 5-1. De totaalscore kwam daarmee op 7-1 voor de Wolves. Leeds United, tegenstander van PSV in de tweede ronde van het UEFA-Cuptoernooi, won met 3-2 bij Notts County. De eerste ontmoeting was zonder doelpunten geëindigd. Manchester United werd uitgeschakeld door York City uit de tweede divisie.