Voetbal Italie

In Italië is de eerste nederlaag van AC Milan in de competitie een feit. De ploeg van trainer Fabio Capello verloor met 1-0 in en tegen het laaggeklasseerde Bari. Ondanks het verlies handhaafde Milan zich op de eerste plaats. Het duel tussen achtervolgers Juventus en Napoli eindigde in 1-1. Het verschil met AC Milan is daardoor nog één punt.

Internazionale, dinsdag uitgeschakeld in de UEFA Cup, won eindelijk weer eens met mooie cijfers. Het team van de nieuwe trainer Luis Suarez, de opvolger van de vorige week ontslagen Bianchi, versloeg op eigen veld Torino met 4-0. Ganz (twee treffers uit een strafschop), Carlos en Delvecchio maakten de doelpunten voor de voormalige werkgever van Wim Jonk en Dennis Bergkamp. Padova verloor op eigen veld van Parma: 3-1. De Bulgaar Hristo Stoitsjkov maakte twee doelpunten en bracht daarmee zijn totaal op vier. Gianfranco Zola scoorde eveneens voor Parma. Amoruso maakte uit een strafschop het doelpunt voor Padova, de club van oud-Ajacied Michel Kreek.