Correcties & Aanvullingen

Twaalf

In de eerste aflevering van de zomerserie 12 x twaalf (Van trommelen op de tafel in de les word ik gek, maandag 10 juli, pagina 2) werd vermeld dat Joyce van Gelder uit De Bilt komt. Dit is onjuist, zij komt uit Zwolle.

Reddingsactie

In de krant van zaterdag 8 juli (Hongerstaking om verdronken zwemmer, pagina 2) wordt bericht hoe een in Nederland verblijvende Amerikaan, D. Hutcheson, met behulp van door hem ontwikkelde sonar-apparatuur een verdronken zwemmer wist te lokaliseren. De heer Hutcheson trad hierbij echter niet zomaar op als een toevallige particulier. Hij was via de International Search & Rescue Services (ISRS) aan zijn speurtocht begonnen, nadat de ISRS op 6 juli was benaderd door burgemeester K. Dijkstra van de gemeente Grootegast. Hutcheson werkte bij zijn zoektocht samen met duikers van de Koninklijke Landmacht.