Muziekprijsvraag

Waarom vind je het leuk om zelf muziek te maken? Wil je net zo bekend worden als de gitarist van Guns N' Roses? Wil je over de wereld reizen als een beroemde pianist? Of maak je gewoon een beetje muziek voor de aardigheid?

Veel kinderen bespelen een instrument of zingen in een koor. Op de Kinderpagina willen we graag jullie verhalen lezen over muziekmaken. Je kunt een tekening maken, een liedje componeren of gewoon een brief schrijven waarin je vertelt over je eerste vioollessen, je experimenten met een synthesizer, de popband die je samen met je vriendjes hebt opgericht of over de muziekschool waar je les krijgt.

De beste inzendingen worden gepubliceerd op de Kinderpagina, de allerleukste wint een cd-bon van 50 gulden.

Stuur je inzending voor 15 juli naar Muziekprijsvraag, Kinderpagina NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam. Inzenders mogen niet ouder zijn dan 12 jaar. Vergeet niet je naam, adres en leeftijd op je inzending te schrijven.