Het kalfje

Ik schrijf een briefje over onze vakantie op Schiermonnikoog. De eerste dag vroeg ik aan mijn zus of zij door de koeiestal durfde te lopen en we liepen met z'n tweeën door de stal; en toen zagen we een koe waar een vlies uit de billen kwam. En we renden terug naar ons huisje en we vertelden het gauw aan papa. Toen is papa meegerend en papa heeft toen nog mee geholpen en eerst ging het heel moeilijk en toen hij eruit was, was de moeder koe wel blij natuurlijk!

NYNKE VISSER, 7 jaar

Stuur een tekening of brief naar de Kinderpagina! Als we je tekening afdrukken, krijg je een grote doos kleurpotloden, als we je brief plaatsen, sturen we je een houten vulpen. Inzenders mogen niet ouder dan twaalf jaar zijn. Het adres is: Kinderpagina NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam