Voorkeur; theater

bingo

BINGO! Gebroeders Flint organiseert een heuse bingo-avond in een heuse bingo-tent, met echte prijzen en onverwachte gebeurtenissen. 23 t/m 25 juni Maastricht De Parade.

DE GIDSEN Edward Montie schreef een aan alle kanten uitrazende komedie voor eenentwintig actrices, die hij op zomerkamp stuurt met de padvinderij, in 1972, de tijd van minirokken en insubordinatie. De absurditeiten liggen voor het oprapen voor de actrices die excelleren onder regie van Victor van Swaay, van Hetty Blok via Erna Sassen tot en met Yoka Beretty en met Trudy de Jong als hoogtepunt. 23 en 24 juni Eindhoven Stadsschouwburg, 27 juni Den Bosch Theater a.d. Parade, 28 juni Hoogeveen, 29 juni Leiden Schouwburg.

NAGGELWAUZ Komisch krachtpatserstheater van Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong. 27, 28 juni Stadsschouwburg Eindhoven.