Omzetgroei BDO CampsObers stokt

Relatief nieuwe activiteiten als belastingadvies en organisatie-advies hebben het omzetverlies uit de oude accountantsactiviteiten van BDO CampsObers op kunnen vangen. De omzet bleef vorig jaar met 137,3 miljoen gulden nagenoeg gelijk. De accountancy-tak droeg daaraan 1,9 miljoen gulden minder bij dan een jaar eerder.

De groep, de Nederlandse tak van het wereldwijd opererende BDO-netwerk, maakt geen winstcijfers bekend. BDO boekte vorig jaar in de 67 landen waar het netwerk partners heeft een omzet van 1,115 miljard gulden. In Nederland zal de vraag naar aanvullende dienstverlening, zoals belastingadvisering, de komende jaren verder toe blijven nemen, zo verwacht de groep. Ze houdt verder rekening met sterkere druk op de omzet uit accountantswerkzaamheden.