TONEEL BIJ U THUIS

Theatergezelschap Rogeto maakt binnenkort een toernee door Rotterdam, waarbij het uitsluitend huiskamers, keukens en zolders aandoet. Op die plekken willen de acteurs van Rogeto namelijk 'Het Vermoeden' van Arne Sierens, een stuk dat speelt in de oorlog, ten uitvoer brengen. “Om enigszins de sfeer van de oorlog op te roepen spelen wij dit stuk stiekem, bij u thuis”, laat Rogeto het Rotterdamse publiek weten.

“Een keukentafel, drie stoelen, een deur en ongeveer drie bij drie meter speelruimte”, dat is het enige wat de drie acteurs nodig hebben. “Plus publiek natuurlijk, maar als u de voorstelling in uw eentje wilt zien dan kan dat ook.” Honderd gulden kost 'Het Vermoeden' (duur: 45 minuten) dus met een man of tien ben je al gauw goedkoper uit dan wanneer je een avondje naar de schouwburg gaat. Bovendien kun je in overleg met Rogeto zelf de aanvangstijd bepalen. Van do t/m zo in de maand oktober. Reserveren: 010-4334078.

    • Jeroen van der Kris