Nacompetitie

In Groep A van de nacompetitie blijft de strijd tussen FC Den Haag en De Graafschap tot op de laatste speeldag spannend. Den Haag won gisteravond in het volle Zuiderpark met 2-0 van MVV. Met deze overwinning schoot de formatie van trainer Lex Schoenmaker weinig op, want concurrent De Graafschap versloeg in eigen huis Heracles met 2-1.

De Doetinchemmers hebben net als Den Haag acht punten, maar beschikken over een aanmerkelijk beter doelsaldo. Beide concurrenten treffen zaterdag (Heracles-Den Haag; MVV-De Graafschap) een tegenstander voor wie het seizoen is gespeeld.

Excelsior en VVV spelen ook komend seizoen in de eerste divisie. Het treffen tussen beide ploegen in Groep B van de nacompetitie bleek van geen betekenis meer, toen op Woudenstein bekend werd dat Go Ahead Eagles bij AZ had gewonnen en daarmee het verblijf in de eredivisie prolongeerde. Excelsior versloeg het lusteloze VVV met 2-0.