Zwijnenberg van Twente naar Feyenoord

ROTTERDAM, 3 JUNI. Clemens Zwijnenberg verruilt FC Twente voor Feyenoord. De 25-jarige verdediger kwam gisteren in De Kuip een contract voor drie jaar overeen. Zwijnenberg had bij FC Twente al vrijwel overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. De plotselinge belangstelling van Feyenoord doorkruiste echter de onderhandelingen.

Zwijnenberg is afkomstig van de amateurclub Losser. Hij debuteerde bij FC Twente in het seizoen 1988-89. Sindsdien speelde de snelle rechtsback 182 wedstrijden in het betaalde voetbal.

Vitesse trok gisteren Louis Laros van Willem II aan. De 22-jarige aanvaller tekende een contract voor drie seizoen bij de Arnhemse club.

Danny Blind heeft gisteren in Birmingham een gesprek gevoerd met Aston Villa. De 33-jarige aanvoerder van Ajax sprak op het trainingscomplex van de Engelse Premier-Leagueclub met manager Brian Little. De manager bevestigde hevig geïnteresseerd te zijn in transfervrije Ajacied.