Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Vliegers weer in gesprek met KLM

Veel artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd. Deze technieken leiden niet altijd tot een correct resultaat. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen. We werken aan verbetering.

ROTTERDAM, 29 MEI. De KLM en de vliegers voeren sinds vanmiddag weer overleg, in een poging hun conflict op te lossen en zo de werkonderbreking van zes uur te voorkomen die voor morgen op het programma stond.

• Pagina 14