Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Beroep op Kohl om kandidaat te zijn

Veel artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd. Deze technieken leiden niet altijd tot een correct resultaat. Dat betekent dat er onjuiste tekens in de tekst kunnen voorkomen. We werken aan verbetering.

BONN, 29 MEI. Prominente politici van de CDU/CSU staan dezer dagen klaar om te verklaren — drie jaar voor de volgende Bondsdagverkiezingen — dat niemand anders dan (toch weer) Helmut Kohl in 1998 kanselierskandidaat moet zijn.

• Pagina 4