Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Akkoord Huiberts met Gladbach

KERKRADE, 29 MEI. Max Huiberts heeft met de Duitse club Borussia Mönchengladbach overeenstemming bereikt over een tweejarig contract. De 24-jarige speler van Roda JC mag voor een bedrag van 1,8 miljoen gulden vertrekken. De transfer is overigens nog verre van rond. De clubbesturen hebben nog niet met elkaar gesproken.

Romeo Wouden gaat naar Heerenveen. Dordrecht is daarmee in een week ongeveer een half elftal kwijtgeraakt. Koswal gaat naar Vitesse, Atmodikoro naar NAC, Van Wattum vrijwel zeker naar Groningen. Routinier Van Tiggelen had eerder al te kennen gegeven te stoppen.