Lintjesregen 1995; Onderscheiden door de Koningin

Defensie

Ridder Orde Nederlandse Leeuw:

schout-bij-nacht ir. A. van de Sande, Mclean, Virginia (USA); gen.maj. mariniers R. Spiekerman van Weezelenburg, Leusden; gen.maj. L.G. Dijkstra, infant., Bennekom; luit.gen. G.J. Folmer, artill., Hoeilaart (België); gen.maj. E.N. Westerhuis, genie, Leiden; dr. S.B. Ybema, dir. Jur. Zaken, Gouda; drs. D.J. Barth, dir. Alg. Bel.zaken, wnd. secr.gen., Gouda; drs. H.G.M. de Groot, Vic.Gen. Ordin. Ned. Strijdkr., Amersfoort.

Officier Orde Oranje-Nassau

met de zwaarden:

commandeur arts W.F. van Marion, Zandvoort; commandeur R. Zeijlemaker, Woubrugge; kap.t.z. E. van der Schraaf, Den Haag; kap.t.z. W.J.J. van der Knaap, Schagen; kap.t.z. elektr.techn. dienst A.P. Hummel, Leiden; kap.t.z. techn. dienst J.A. Broekhuysen, Bussum; kol. mariniers H.A.M.B. Ramakers, Gouda; kap.t.z. adm. R.A.W. 't Hart, Den Haag; kol. mr. A.C. Zuidema, mil. jur. dienst, Oegstgeest; kol. H.J. Poelhekken, intend., Ermelo; kol. L.H.A.M. Timmermans, intend., Den Haag; luit.kol. B.F.A.C. Berndsen, intend., Hoogland; luit.kol.b.d. E.J.M. Hoogland, intend., Doornspijk; brigade-gen. G.G.M. van Leeuwe, infant., Voorburg;brigade-gen. G.J.M. Bastiaans, infant., Boskoop; kol. P.H. Smeets, infant., Gouda; kol. W.M. van de Guchte, infant., Eerbeek; kol. S.H. Gruintjes, infant., Damascus (Syrië); luit.kol. P.F. Herscheit, infant. Apeldoorn; kol.b.d. P.H.T. van Vlodrop, caval., Hoevelaken; kol. H.P. Lippe, caval., Gouda; kol.b.d. J. Kroon, artill., Den Haag; luit.kol. P.L.M.J. Rooijakkers, artill., Elp; luit.kol. C.L.M. Stickers, artill., 't Harde; brigade-gen. F.J.A. Pollé, genie, Son; luit.kol. W.A.J. Cloosterman, verb.dienst, Herveld; luit.kol. H.J. van Hattem, verb.dienst, Barneveld; kol. H. van den Hout, KMar, Den Haag; kol. R.M.M. van Heloma Lugt, KMar, Apeldoorn; res.maj. W.J. Fick, KMar, Katwijk; kol. J.F.A. Storm van 's-Gravesande, mil. adm., Maarn; res.luit.kol.arts W. Henny, geneesk. dienst, Rotterdam; commodore M. Kamphuis, KLu Erbisoeul (België); commodore A.C.L. Adema, KLu, Sassenheim; kol. ir. P.R. Brinkgreve, KLu, Moerkapelle; kol. ing. G.H. Horn, KLu, Overijse (België); kol. ir. P.J.A.M. van der Vliet, van de KLu, Dongen; luit.kol. R.R. Kneefel, KLu, Apeldoorn; luit.ol. A.W.A. Loffeld, KLu, Beavercreek, Ohio (USA); luit.kol. J.A. Zwitser, KLu, Oegstgeest; luit.kol. E.P. Morshinkhof, KLu, Hoensbroek; luit.kol. J.K.L. Schijffelen, KLu, Raamsdonksveer.

Officier Orde Oranje-Nassau

bij bevordering:

A. Kuiper, voorh. Hfd. Sectie Onderscheidingen, Den Haag.

Officier Orde Oranje-Nassau:

hfd. luchtm.aalmoez. drs. H.G.W. Hoeben, RK geest. verz. KLu, Wehl; G.H.A. Monod de Froideville, Cerem.meester Huis Hare Majesteit, Den Haag; prof.dr. H.P.M. Jägers, hoogl./decaan KMA, Oisterwijk; ir. G.P. Bachman, bel.adv. bouwkunde Dienst Gebouwen, Werken en Terreinen, Voorburg; drs. S.C.H. Out, voorh. adj.-dir. Bew.werkpl. Marine, Schoorl; T. Bodaar, hfd. Sectie Burgerpers. Nat. Logist. Comm., Deventer; ir. W.A. van Gein, hfd. Marine Geodesie Hydrogr., Den Haag.

Ridder Orde Oranje-Nassau

met de zwaarden:

luit.t.z.b.d. elektr.techn. dienst ing. B.W.A. Bosman, Curaçao; luit.t.z. elektr.techn. dienst J.A. van de Scheur, Den Helder; luit.t.z. elektr.techn. dienst R.J. Hoekstra, Den Helder; luit.t.z. techn. dienst B. Jacobs, Surabaya (Ind); luit.t.z. techn. dienst L. Planting, Den Helder; luit.t.z. techn. dienst C.J. van der Vleuten, Doorn; maj. marinierskapel G.D. Buitenhuis, Doorn; kap. mariniers E.J. Waelpoel, Doorn; luit.t.z.b.d. adm. A.G.M. Bakker, Anna Paulowna; luit.t.z. spec. diensten R.M. Verhaeg, Den Helder; kap. mariniers b.d. reserve F.A. Louw, Den Haag; kap. B.F.M. Niënhaus, intend., Cloppenburg (Dld); kap.b.d. M.C.A. Schipper, infant., Ermelo; kap. J.H. Mommersteeg, infant., Byhusen-Farven (Dld); kap. D. de Jong, infant., Harderwijk; ritm. P.C.J. Ringelberg, caval., Soest; ritm. A.T.M. Boog, caval., Den Haag; maj. H.G.J. Scheers, artill., Dronten; kap. W.J.G. Speth, artill., 't Harde; maj. P. Madern, genie, Alphen aan den Rijn; kap. T. Veenstra, genie, Maarn; kap. A.A.M. Janssen, verb.dienst, Ede; kap. G.C.T. Zimmerman, verb.dienst, Utrecht; maj. J. Bos, techn. dienst, Stolwijk; eerste-luit. H. Sikkens, KMar, Ter Apel; eerste-luit. A. de Jong, KMar, Assen; kap. M.D.J. van Dorth, gen.kundige dienst, Weesp; maj. J.J. van Luijn, KLu, Blomberg (Dld); kap. H.G.M. van den Heuvel, KLu, Den Bosch.

Ridder Orde Oranje-Nassau:

J.R. Wegenaar, plv. hfd. Sectie Mat. Uitg. KL, Leidschendam; mr. S.D. Elphick, voorh. hfd. Bibl. KIM, Den Helder; N.T.A. Molenaar, hfd. kwal.zorg Rijkswerf, Den Helder; W. van der Ham, hfd. Bedr.dienst Bewap.werkpl. Marine, Callantsoog; J. Smit, hfd. Bin.dienst Marine Elektron. en Optisch Bedr., Wieringerwerf; mevr. P.M. Schippers, pers.cons. stafafd. burgerpers. Marinestaf, Delft; W.H.J. Kuipers, maintenance eng. Rijkswerf, Den Helder; R.R. Defaix, bedr.maatsch.werker Maatschap. Dienst Def., Bunnik; R. van der Meer, voorh. proj.leider Rijkswerf, Den Helder;G. Kamphuis, hfd. Bur. Exp. Marine, Den Helder; H.J. Vermeent, De Meern.