Lintjesregen 1995; Onderscheiden door de Koningin

Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Ridder Orde Nederlandse Leeuw:

mr. L.H.J. Kokhuis, Kaatsheuvel, dir.gen. Volksh.vest.; ir. P.J. Verkerk, Leidschendam, hoofdinsp. Milieuh., dir.gen. Milieubeh.;

Officier Orde Oranje-Nassau:

mr. Tj.H. Boonstra, Leeuwarden; ir. A.M. de Broekert, Bilthoven, Lid Progr.raad St.Bouwres.; ir. P.B. de Bruijn, Amsterdam, Archit. Cie; prof. ir. C.G. Dam, Aerdenhout, Cees Dam en Partners Archit.; ir. L.M. Dewever, Nijmegen, insp. Milieuh.; J.W.G. Droste, Bilthoven, vz. Raad voor Onr.Zaken; mevr. mr. M.T. Dumas, Den Haag, Dir. Lucht en Energie, dir.gen. Milieubeh.; drs. L.P.M. Emmerich, Oegstgeest, insp. Volkshuisv. Zuid-Holland; drs. P.A. Gille, Leusden; ing. J.A. Holleman, Berlicum, Ballast Nedam ; R. van der Leij / Bouwbedrijven b.v., Landsmeer; ing. A.M. van Londen, Haarlem, Centr. v. Onderz. en Techn. Advies bv; B. Nieboer, Son, Kadaster Noord-Brabant; ing. E.J.L. Niehoff, Leidschendam, Dir. Geluid en Verkeer dir.gen. Milieubeh.; P.A.M. van de Rijt, Oss, dir.gen. Volkshuisv.; J.H. Schoemakers, Melick, Kadaster Limburg; ir. G.M. van der Slikke, Assen, Dir. Lucht en Energie dir.gen. milieubeh.; dr.ir. W. van Vonno, Soest, Kon. BAM Groep BV; C.G.M. Wubben, Zoetermeer, dir. Fin. en Ec. Rijksgeb.dienst;

Ridder Orde Oranje-Nassau:

G.A. Berden, Velden, archit.; A. van Es, Sliedrecht; J. Fokkens, Buitenpost, St. Woningb. Achtkarspelen; ing. H.F. Giesen, Boxmeer; mevr. E. de Graaff, Voorschoten, Dir.Best.dienst dir.gen. Volkshuisv.; J. de Groot, Deventer, Isoplan; L.H.N.A. van Heesewijk, Best, Spera Best BV; J.H. Hultzer, Gorinchem; H. Jorissen, Rijssen, archit.bur. J.A.G.; C.P. van Kasteren, Veldhoven, ondern.; ir. R.P.H. Keulers, Geleen; ing. P. Lageveen, Wassenaar; G.H.M. Nadorp, Rijswijk, Fin. Beheer en Beleid, dir.gen. Volkshuisv.; B. Procee, Burgum, Bouwbedr. S. Procee BV; ir. E. van der Ree, Nieuwerkerk aan den IJssel; H.J. aan de Stegge, Goor, Aan de Stegge BV; ing. F. Tiemersma, Leeuwarden, vz. NVOB-gewest Friesland; ing. J.J. Timmermans, Beek; J.W. Verhappen, Geldrop, vz. RK woningb.ver. Goed Wonen; ing. P.A. Verhoeff, Leidschendam, SEV; A.C. Wijnen, Someren, BV Bouwm. v/h J. Wijnen; P. van Yperen, Bavel, Kadaster N.Brabant; R.B. Zeinstra, Harlingen, St. Woningbeh. Harlingen; mevr. L. de Zwaan, Den Haag, Dir. Best.dienst, dir.gen. Volkshuisv.;

VROM EN OCW.

Ridder Orde Nederlandse Leeuw:

ir. K. Rijnboutt, Muiderberg, Rijksb.meester

VROM EN ECON. ZAKEN

Officier Orde Oranje-Nassau:

C.A.P. van Opstal, Moergestel, Opstalan Dakplaten BV