Lintjesregen 1995; Onderscheiden door de Koningin

Verkeer en Waterstaat

Ridder Orde Nederlandse Leeuw:

ir. P. Hamelynck, Den Haag, hfd. Hoofdafd. Verkeersveiligheid Rijkswaterstaat; ir. J.H. Jansen, Arnhem, hfd.ing.-dir. bij Rijkswaterstaat, directie Oost- Nederland; ir. A.B.M. van der Plas, Krimpen aan de IJssel, secr. gen. bij Verkeer en Waterstaat; ir. T. Regtuijt, Amersfoort, lid Raad van Bestuur NS; mr. R.L.M. Schreurs, Den Haag, verkeersraad te Brussel bij Verkeer en Waterstaat.

Officier Orde Oranje-Nassau:

mr. D.C.J. Bakker, Naarden, secr. van de Raad voor de Scheepvaart; ing. L.M. van den Berg, Maastricht, hfd. afd. Vergunningenbeleid Rijkswaterstaat, directie Limburg; H.A.C.M. Bergmans, Den Haag, voorz. Federatie Tank- en Silotransporteurs; J. Bijkerk, Apeldoorn, voorz. groepsdirectie Midnet Groep te Amersfoort; C. Cramer, Bloemendaal, dir. Cramer Tervoort Groep te Haarlem;ing. L. van Doorn, Oisterwijk, hfd. afd. Bruggenbouw bij Rijkswaterstaat; P.H. Drapers, Zoetermeer, dir. Distributie & Collectie, Business Unit Brieven PTT; ir. Th.S. Grob, Vught, projectmanager Rijkswaterstaat, directie Noord-Brabant; R. Hofstee, Maassluis, registerloods Ned. Loodsencorporatie te Rotterdam; ir. P. Huisman, Zoetermeer, stafmedew. integraal waterbeheer RIZA Lelystad; mr. J.W. de Jong, Hilversum, dir. en secr./penningm. Zuiveringschap Amstel- en Gooiland; ir. IJ.M.D. Kentie, Den Haag, alg. secr. Raad voor Verkeer en Waterstaat; ir. G. Koppenberg, Culemborg, dir. NS; A.M. van der Made, Alphen a/d Rijn, gezagvoerder/oud-plv. hfd. Vliegdienst KLM; G. Meijer, Ridderkerk, dir.-voorz. Visser & Smit Hanab/Kon. Volker Stevin te Papendrecht; ing. H. Molenaar, Moerkapelle, hfd. dienstkring Delft Rijkswaterstaat; H.W.J. Schmidt Reps, Bussum, dir. Air UK bij KLM; W.H. van der Stek, Veghel, alg. dir. Van der Heijden Logistic Services Groep; dr. T. Tieleman, Driebergen, controller NS; ing. L.J. Tiemersma, Waalwijk, oud-hfd. afd. Voorbereiding en Uitvoering Rijkswaterstaat, directie Noord-Brabant; ir. P. van Vliet, Boskoop, alg. dir. ZWN Groep; P. van Vliet, Kudelstaart, gebiedsleider KLM Nederland, Divisie Passage; W.H.G. Vos, Oss, dir. Harry Vos Internationaal Transport; J. van der Zwan, Zoetermeer, hfd. afd. Admin. Org. en Audit Rijkswaterstaat.

Ridder Orde Oranje-Nassau:

H. Bloem, Krimpen a/d IJssel, oud-medewerker Interne Controle DGSM Rijswijk; J.H.A. te Boekhorst, Heerhugowaard, Division Quality Assurance Officer Stichting Nat. Lucht- en Ruimtevaartlab. te Amsterdam; A.J.A. van den Bos, Groningen, manager Stafgroep, Concerndienst Bibliotheek, Archief en Taalzaken PTT Post; E.J.G. Brattinga, Wijchen, medew. Nieuwe Werken Infrastructuur Rijkswaterstaat, directie Limburg; P. Broers, Purmerend, oud-dir. Resultaatverantwoordelijke Eenheid Hoofddorp, PTT Post; T. Diekema, Steendam, bestuurslid Waterschap Ommelanderzeedijk; ing. L. van Dijk, Oosterhout, oud-chef Coördinatie en Ondersteuning Binnendienst, district Breda PTT Telecom; ing. Fr.W. van Dommelen, Sint-Michielsgestel, hfd. Bureau Landinrichting, Dienst Waterstaat, Milieu en Vervoer prov. Noord-Brabant; drs. A.T. van Duinen, Meppen, oud-bedrijfsarts PTT Nederland te Groningen; W.M.H. van der Flier, Amersfoort, oud-chef Alg. Vertegenw. Londen bij NS; G. van Gelder, Groningen, oud-manager Alg. Zaken, Sociale Zaken PTT Telecom; J. Grootveld, Groningen, oud-kap. t.z./projectmanager Smit Vlootbeheer/Smit Internationale; R.H.W. Hanen, Leusden, personeelschef, distr. Utrecht PTT Telecom; A.C. Helmich, De Lier, medew. afd. Levering en Kwaliteit, district Den Haag PTT Telecom; C. van der Hoff, Maassluis, senior org. adv., distr. Rotterdam PTT Telecom; A. van Ittersum, Kampen, dijkgraaf Waterschap IJsseldelta; mevr. V.E.M. de Kock-Nieboer, Wassenaar, oud-personeelsmanagementadv. Rijkswaterstaat; P. Kuiper, Diever, managementadv. Netwerk Operations district Zwolle PTT Telecom; L.M. Lapré, Nieuw-Vennep, projectleider Rijkswaterstaat, dir. Noord-Holland; H.J.G. Leeters, Maastricht, chef Logistiek, distr. Maastricht PTT Telecom; J.I. Meesen, Hoek, oud-secr. Waterschap De Drie Ambachten te Terneuzen; P.J. Miltenburg, Woerden, oud-groepsleider Uitvoering/Toezicht NS; Fr.A.J. Minneboo, Middelburg, hfd. informatiesyst. Rijkswaterstaat, Rijksinstituut voor Kust en Zee; P.J. Mous, Alphen a/d Rijn, manager Sales Consumenten, distr. Den Haag PTT Telecom; ing. J. Mulder, Huizen, medew. stafafd. Kwaliteitszorg Rijkswaterstaat, Bouwdienst Utrecht; J.B. Nijland, Hengelo, oud-hfd. Financiën en Control, distr. Hengelo PTT Telecom; ing. H. Pellekaan, Hengelo, hfd. Integr. Planning Infrastruct., distr. Hengelo PTT Telecom; ing. J.W. Peppelman, Castricum, adv. stafeenheid Business Development en Planning Schiphol; H. Roelofs, Den Ham, dir. Roelofs Den Ham; A.D. Rouwenhorst, Rijsenhout, oud-adjunctdir. PTT Post Almere/Weesp; H. Rozema, Appingedam, hfd. techn. dienst Waterschap Eemszijlvest Siddeburen; ing. H.W. Sonnenberg, Ouderkerk a/d Amstel, oud-staffunct. techn. zaken Hoogheemraadschap Amstel en Vecht te Amstelveen; M.J. Spaenij, Utrecht, oud-personeelschef NS; N.P. Spijker, Heiloo, senior verkeerskundig medew. dienst Wegen, Verkeer en Vervoer prov. Noord-Holland; J.Th.J. van Straaten, De Meern, oud-dir. int. transportbedrijf H.G. van Straaten Utrecht; J.P.C. Uijterwaal, Schalkwijk, hoogheemraad Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden te Nieuwegein; J. Vaatstra, Zoetermeer, produkt/accountgroepmanager Communicatiediensten PTT Postkantoren; P.A. Visser, Dordrecht, makelaar in schepen en scheepsvrachten; W.P.H. Zaeijen, Helmond, dir. Stichting Combivisie Regio/dir. Setelco; H. van Zomeren, Den Haag, promotional support marketeer, Business Unit Zakelijke Markt PTT Telecom; C.W. Zwetsloot, Voorhout, chef Centrale Verdeel Plaats, regio Noord-West PTT Post.