Lintjesregen 1995; Onderscheiden door de Koningin

Economische Zaken

Ridder Orde Nederlandse Leeuw

prof.dr. A.P.J. Abrahamse, Ouderkerk a/d IJssel, dir.-gen. CBS te Voorburg; ir. S.D. de Bree, Sittard, voorzitter Raad van Bestuur DSM N.V. te Heerlen; drs. J.F. van Duijne, Wassenaar, lid Raad van Bestuur KNHS en Hoogovensgroep te IJmuiden; mr. J. Nicaise, Leiden, dir. Wetgeving bij EZ te Den Haag.

Officier Orde Oranje-Nassau

I.P. Back, Naarden; drs. W.A. Bastiaanse, Den Haag, plv. hfd. hfd.-afd. Multilaterale Samenwerking met Ontwikkelingslanden en Grondstoffenbeleid bij EZ; H.A. Boer, Ridderkerk, alg. dir. YVC IJsselwerf te Capelle a/d IJssel; A. Bouthoorn, Monster, hfd. Admin. en Informatievoorz. Octrooiraad te Rijswijk; P.F. Brouwers, Santpoort-Zuid, dir. Financiën Hoogovens Groep te IJmuiden; prof. ir. J.A. Dinklo, Apeldoorn; D. Eijkel, Bilthoven; ir. J.W.M. van Elderen, Riethoven, lid hfd.-dir. Brabantia Holding te Valkenswaard; H.J.F. van Ettro, Heeze; J.M. de Heer, Epe, alg. dir. Holland Colours te Apeldoorn;J. den Hoed, Ermelo, Executive Vice President Control & Administration Akzo Nobel te Arnhem; J.A. Hohmann, Deurne; W.H. Hupjé, Doesburg, Akzo Nobel te Arnhem; R.G. van Ingen, Bilthoven, alg. dir. Kon. Ned. Jaarbeurs te Utrecht; J.H. Katgert, Dieren, Akzo Nobel te Arnhem; ing. W.T. Leegte, CDIU te Groningen; ing. W. Magendans, Eerbeek, dir. Thomassen International te Rheden; ir. A.J. Niphuis, Wassenaar, hfd. sector Landbouw CBS te Voorburg; W.F. van Noortwijk, Hellevoetsluis, voorz. Raad van Bestuur Köpcke International Supply Service Holdings te Spijkenisse; G. Okkerse, Rosmalen, oud-manager Branches en Manager Corporate Affairs Shell Nederland Verkoopmaatschappij te Rotterdam; mr. C.J.A. Schouten, Doorn, dir. Econ. Controledienst EZ; ir. P. Stoter, Kloetinge, alg. dir. Delta Nutsbedrijven Middelburg; J.C. Tollenaar, Eindhoven, voorz. dir. Sound & Vision Division Philips Electronics; G. van der Veen, Wassenaar, voorz. Kon. Horeca Nederland te Woerden; mevr. Th.J. Veldhuyzen van Zanten-Roest van Limburg, Epe; N.J. Visser, Zuidoostbeemster; mr. W. de Vlugt, Aerdenhout, pres.-dir. Kon. Emballage Industrie Van Leer te Amstelveen; J.W. de Vries, Oosterhout; jhr. H.J.M. van der Wyck, Wassenaar; Ridder in de Orde van Oranje-Nassau L. van Anken, Bilthoven; P.L. Baris, Spijkenisse, dir./eigenaar P.L. Baris Kranen en Wegenmachines; W. Bijlsma, Warten (gem. Boarnsterhim), mede-dir. Scheepswerf Bijlsma; mevr. J.C.M. van den Boer-Slingerland, Veghel, dir. Alg. Zaken Maison van den Boer te Veghel;G.C.T. van Bon, Oss; drs. C.A. Braun, Delft; J.J.H.P. van den Broek, Helmond, dir./eigenaar Albema; ing. G.C.H.A. Dereumaux, Waalre; A.D. ten Doesschate, Wapenveld (gem. Heerde), hfd. PR Gus Holding te Zwolle; H.B. van Eijk, Leidschendam; T.J.L. Engelen, Zutphen; R.J. van de Hoef, Son; J.J. Hoek, Hoogerheide (gem. Woensdrecht) oud-dir. Rentex Zeetex te Bergen op Zoom; G.A. Hof, Breda, manager Customer Services Operation Bull Nederland te Amsterdam; P.P. Hoogervorst, Utrecht, dir. boekhandel Broese Kemink te Utrecht; A.C. Kaptein, Heemstede, adviseur Handelsmaatschappij Wolff te Gouda; drs. M.H. Klercq, Heiloo, alg. dir. Klercq Woonwereld; B.H. Koolhaas, Eindhoven, dir. Industr. Assurantiekantoor en dir. Hoofdstaf Philips Electronics; P. Korpershoek, Capelle a/d IJssel, lid directieraad Kon. Econosto te Capelle a/d IJssel; M.H.J. Korsten ra, Sittard, oud-dir. Deloitte & Touche te Sittard; dr. P. K. Korver, Diemen, voorh. adj.-dir. van Solvay Duphar B.V., te Weesp; M.J. Kuipers, Hengevelde, Ambt-Delden; G.B. Lieftink, Dinxperlo, adv. dir. Saba Dinxperlo; J.P. van der Mel, Waalwijk; F. Molenaar, Amsterdam, mode-ontwerper;ir. J. Montauban van Swijndregt, Bloemendaal, onderdir. Inkoop Grondstoffen en Energie Hoogovens; A. Olthof, Deventer; M.J. Praasterink, Helmond, dir. Makelaarskantoor Praasterink; J. Rappange, Huizen, makelaar; W.G. Schoeman, Veenendaal, makelaar; J. Schut, Oisterwijk, alg. dir. Pontmeyer te Tilburg; R. Smit, Hazerswoude Rijndijk, statistisch onderzoeker CBS; J.F.J. Smits, Nuenen, dir. Machinefabriek Noord-Brabant te Rotterdam; mr. A.A. Snoodijk, Etten-Leur, voorh. Manager Customs & Trade Affairs Dow Benelux te Edegem; G.C.W. Speld, Groningen, alg. dir. Pattje Shipyards te Waterhuizen; J.J. van der Star, 's-Hertogenbosch; J.A. Steketee, Zaandam, dir. Flentrop Orgelbouw; P.J. Szymkowiak, Obbicht (gem. Born) dir. Geka Textiles Sittard; J.G. Takkenkamp, Den Haag, dir.-eigenaar campings in Doesburg en Lathum en dir./mede-eigenaar bungalowpark Emslandermeer te Vlagtwedde; drs. E.H.S. Tan, Leidschendam, medew. CBS; C.J. van Tuyl, Loenen a/d Vecht; mevr. G. van Vliet-Laurens, Den Haag, voorh. secr. staatssecretaris Economische Zaken; P. van Wingerden, Emmen;G.J. van Zijderveld, 's-Gravenzande, dir. MCC Holding.

ECONOMISCHE ZAKEN EN

OCW

Officier Orde Oranje-Nassau

A.H.J. Gerits, Hilversum, antiquaar en boekhandelaar te Amsterdam.