Lintjesregen 1995; Onderscheiden door de Koningin

Binnenlandse Zaken

Commandeur Orde Oranje-Nassau

mevr. mr. W.M.G. Eekhof-de Vries, lid Raad van State, Leiden; drs. E.L. Berg, lid Raad van State, Ede; mr. J.F. Glastra van Loon, lid Eerste Kamer, Den Haag; N.H.M. Tummers, lid Eerste Kamer, Heerlen.

Ridder Orde Nederlandse Leeuw

mevr. S. van Heemskerck Pillis-Duvekot, lid Tweede Kamer, Den Haag; F.J. van der Heijden, lid Tweede Kamer, Rotterdam; mr. A.H. Korthals, lid Tweede Kamer, Rotterdam; mevr. J. van Nieuwenhoven, lid Tweede Kamer, Den Haag; mr. A.J. te Veldhuis, lid Tweede Kamer, Middelburg; drs. F.W. Weisglas, lid Tweede Kamer, Den Haag; mr. J. Franssen, oud-lid Tweede Kamer, burgemeester Zwolle; mevr. drs. F.J. Laning-Boersema, oud-lid Tweede Kamer, Den Helder; A.W. Paulis, oud-lid Tweede Kamer, Melick; G. Beukema, lid GS Groningen; L. van Leeuwen, burgemeester Zoetermeer; mevr. G.W. van Montfrans-Hartman, vz. Nationaal Comité 4 en 5 mei, Katwijk; C.G.J. van den Oosten, lid GS Utrecht; W.G. van Velzen, lid Eur. Parlement; A.M.C. van der Geld, hoogleraar Stichting Benelux-University, Rosmalen; J.A. van Graafeiland, burgemeester Venlo; mr. P.J.I.M. Houben, burgemeester Maastricht.

Officier Orde Oranje-Nassau

A.C.P. Hardonk, burgemeester Barneveld; drs. J.H. Förch, hfd. Facilitair Bedrijf prov. Gelderland; mr. H.C. Blokhuis, gem.secr. Alkmaar; prof. dr. H. Bloemendal, Amsterdam; drs. R.P.J. van Tetterode, oud-dir. Gem. Vervoerbedrijf Utrecht; drs. L.P.J. de Bruyn, kab. chef prov. Limburg; M.J.H. van de Ven, burgemeester Etten-Leur; D. Sonneveld, oud-lid GS Noord-Brabant; C.T.A. van Waterschoot, Oostburg; drs. H.J. Brinkhof, dir. stafgr. Personeel en organisatie prov. Limburg; J.A.H. Melis, raadslid Tilburg; J.J.T. Stoutjesdijk, korpschef regiopolitie Gelderland-Zuid; J. Siepel, korpschef regiopolitie Gelderland-Midden; A. Heijnen, comm. brandweer Apeldoorn en regionale brandweer Oost-Veluwe; R.G. Boekhoven, burgemeester Zeist; D. Corporaal, burgemeester Zwijndrecht; K. Dankert, burgemeester Het Bildt; J.P.Hopman, griffier PS Zuid-Holland, Leidschendam; P. Roscam Abbing, burgemeester Rijswijk; C. Snoep, Rotterdam; mr. G.B. Spruit, hfd. sector Algemeen Bestuur gem. Utrecht; H. Weiland, Oegstgeest; drs. W.P.C. van Willigenburg, raadslid Utrecht; drs. H.A. van Zwieten, burgemeester Woerden; P. van der Zaag, burgemeester Smallingerland; J. Rookmaker, hfd.adm. van Staat bij de Raad van State, Voorburg; A.W.J. Warringa, hfd.adm. van Staat bij de Staat, Den Haag; H. Mulders, hfd. stafdienst communicatie Tweede Kamer, Zoetermeer; N.H.E. van Helten, dir. BVD, Rotterdam.

Ridder Orde van Oranje-Nassau

mevr. C.T. Zelvelder-van der Laan, Nagele; H.R. Keuning, em.predikant Smallingerland; S. Jaasma, Sint Johannesga; J.M. Luchies, raadslid Hengelo; T. Oldersma, politie IJsseldelta; H. Veltman, wethouder Kampen; mevr. M.T. Bouchier-Ham, Boxtel; R. Zijlstra, oud-onderwijsk. adv. gem. Zwolle; mevr. M.W. Boelkens-van der Heijden, Apeldoorn; mevr. mr. J.C.Z. Pelleboer-Beuker, Arnhem; mevr. drs. I. G. Sasse-van Griethuijsen, Arnhem; C.W. Westhoven, raadslid Doesburg; G.M. van Eek, wethouder Epe; H. van der Veen, raadslid Elburg; H.W.M. Lichtenberg, burgemeester Gendt; G.J. de Leeuw, oud-hfd. afd. Bestuurszaken gem. Groesbeek; A. Pouwels, wethouder Hardenberg; H. Frens, lid PS Gelderland; J.H.M. Veenhuis, wethouder Steenderen; J.A.F. van Osch, burgemeester Westervoort; M.F. Mual, Utrecht; P.G.W. Bakkum, Oudorp (gem. Alkmaar); J.J.C. Geluk, Alkmaar; C.J. Aarts, o.m. plv. dir. dienst Openbare Werken Amstelveen; ir. J. Boomsma, Bussum; H.S. de Boer, raadslid Edam-Volendam; J.A.H. Post, Haarlem; C. Sipkes, Haarlem; mevr. B.M. Thöne-Siemens, Haarlem; P.L. Blankendaal, raadslid Harenkarspel; P.F. Dudink, oud-wethouder Heemskerk; J.G. Sterkman, Heiloo; T.J. Ligthart, raadslid Stede Broec; G.H. Rahusen, Bentveld (gem. Zandvoort); N.G. van der Ploeg, oud-manager/adv. VNG Den Haag, Goor; Ch.F. Möhlmann, raadslid Goes; W.D.H. Zwart, raadslid Zevenaar; K.J.J. Brand, Hulst; L.A. Kodde, raadslid Middelburg; I.C. Hage, Oud-Vossemeer (gem. Tholen); J. Versluijs, wethouder Tholen; W. de Zeeuw, raadslid Terneuzen; mevr. J. Punt-van Osnabrugge, Vlissingen; mevr. M. E. G. Asselbergs-Tromp, Veere; J.M.T. van Roosmalen, wethouder Berlicum; G.J. Swinkels, wethouder Best; R.J.G.M. Reinders, burgemeester Diessen; M.W. Wielen, raadslid Eindhoven; B.M.A. Josten, gem.secr. Etten-Leur; J.C.M. Evers, raadslid Fijnaart en Heijningen; A. de Gruijter, oud-wethouder Nuenen; A.H.M. Janssen, raadslid Geldrop; A.P.P. Roosenboom, wethouder Halsteren; C.A. Eijkemans, wethouder Heusden; F.J.H. Martens, Lith; C.M. Molenaar, raadslid/oud-wethouder Nuenen; A. Cox, raadslid Oss; F.X. Hagmanns, Prinsenbeek; M.C.M. Goossens, Sint Anthonis; mr. D.E.C. Wekker, Tilburg; mevr. J.H.P.R. Huisman-de Bie, oud-wethouder Uden; A.C.M. van Loon, wethouder Valkenswaard; H.G.M. van de Vondervoort, wethouder Veldhoven; L.J.M. Litjens, wethouder Vierlingsbeek; drs. J.L.H.M. Berger, burgemeester Waalre; G.M. Beeker, oud-raadslid/oud-wethouder Arcen en Velden; P.J.M. Hafmans, oud-raadslid/oud-wethouder Arcen en Velden; P.M.H. Salden, raadslid Geleen; A.S.H. Brouns, wethouder Heel; J.W.H. van Dooren, wethouder Heel; R.M.M. Evers, raadslid Heel; J.J.C.M. Rutjens, oud-amb. secr. Heerlen; G.H.J. Reijners, raadslid Maasbracht; W.H. Lamers, wethouder Meerssen; M.A. Hendrikx, wethouder Schinnen; P.F. Vroemen, aalmoezenier van sociale werken; G.M. Coumans, wethouder Stein; G.J.A. Beurskens, raadslid/oud-wethouder Swalmen; H.H. Geuskens, raadslid Weert; A.J.L. Heijmans, wethouder Weert; G.A. van Appeldoorn, gem.secr. Veenendaal; C.P.M. Barning, oud-raadslid Wassenaar; J. de Beer, raadslid Leeuwarden; P. Beishuizen, wethouder Grijpskerk; S.P. Steltenpool, oud-lid PS Noord-Holland; H.A. van den Bergh, Den Haag; C.A. Bonthuis, raadslid Delft; P.C. Bosselaar, Utrecht; P.B. Burger, gem.secr. Woerden; E.J. van Cortenberghe, raadslid Hendrik-Ido-Ambacht; K. van Doorn, raadslid Hendrik-Ido-Ambacht; C. Don, oud-dir. Scholengemeenschap LBO/MAVO Den Haag; E. van Geijtenbeek, raadslid Amerongen; B.C. van Gent, oud-adj.dir. afd. Stedebouw Zoetermeer; J. Groenendijk, hfd. sector Openbare Werken Lopik; J.A. van Halsteren, oud-wethouder Zeist; J. Heugens, raadslid Bleiswijk; G. Hoogenberg, raadslid Utrecht; J.J. Huiting, wethouder Menterwolde; H. ten Hoeve, raadslid Leeuwarden; W. Kloppenberg, oud-wethouder Zuidhorn; T. Landheer, Den Haag; M. Punt, functionaris regiopolitie Gelderland Midden; J.A. Ramp, oud-raadslid Boskoop; H.R. Scholten, Den Haag; G. Streefkerk, Ameide; H.P. Tomesen, Doetinchem; P.A. Vijverberg, raadslid 's-Gravenzande; T.J. Witjes, Lochem; J.G.P. van Hees, referendaris Alg. Rekenkamer, Voorschoten; G.L. Onderwater, beleidsmedew. BVD, Zoetermeer; W.F.J. Vetter, oud-medew. dienst inf. voorz. overh. pers. BiZa, Apeldoorn; J.P. van Groesen, voorm. best.lid intern. perscentrum Nieuwspoort; C.M. Verbeek, best.lid Stichting Twentsche Courant