Cantona verlengt zijn contract bij Manchester

LONDEN, 28 APRIL. Eric Cantona blijft bij Manchester United. De Franse voetballer verlengde vanmiddag zijn contract met de Engelse club met drie jaar. De omstreden speler legde een lucratieve aanbieding van Inter Milaan naast zich neer.

“Ik blijf hier omdat Manchester United de grootste club van Engeland of misschien wel van Europa of de wereld is”, verklaarde Cantona op een persconferentie. “Ik ben blij dat ik de kans krijg de komende jaren nog meer prijzen met deze vereniging te winnen. Iedereen binnen de club en alle fans verdienen dat.”

De 28-jarige Cantona mag tot 30 september niet voor Manchester United in actie komen. Hij kreeg een wereldwijde schorsing opgelegd nadat hij in de wedstrijd tegen Crystal Palace een karatetrap uitdeelde aan een supporter.