Van Veen weer trainer van RKC

WAALWIJK, 25 APRIL. Trainer Leo van Veen heeft gisteren een éénjarig contract getekend bij RKC. De 48-jarige Utrechtse oefenmeester begint volgend seizoen aan zijn derde periode als trainer bij de Brabantse club.

“Als trainer van een andere club heb je er een hekel aan in Waalwijk te spelen. De accommodatie spreekt niet aan”, zei Van Veen. “Ik heb ooit gezegd dat ze mij hier nooit meer zouden zien, ik heb dit stadion als trainer van andere clubs vervloekt. Maar als er straks een nieuw stadion komt, gaat dat heel stimulerend werken. Dan krijgt RKC eindelijk eens de waardering die de club op het veld al lang heeft verdiend.” Van Veen was eerder al van 1986 tot 1988 en van maart 1989 tot 1993 bij RKC werkzaam. De trainer werd dit seizoen bij FC Utrecht ontslagen.