Blackburn Rovers verliest van Manchester City

Ook in Engeland lieten de topploegen punten liggen. Koploper Blackburn Rovers verloor gisteravond in de stromende regen met 3-2 van Manchester City. Eerder op de dag was achtervolger Manchester United in eigen stadion niet verder gekomen dan 0-0 tegen Chelsea. Zaterdag had United met 4-0 bij Leicester City gewonnen en speelde Blackburn gelijk (0-0 bij Leeds). Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu vijf punten. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen. Daarbij moet worden aangetekend dat een gewonnen duel drie punten oplevert. Bij Blackburn Rovers deed de gehuurde Richard Witschge weer niet mee. De enige Nederlander die het afgelopen paasweekeinde scoorde was Jeroen Boere. Hij bezorgde West Ham United in de laatste minuut een punt tegen Ipswich Town (1-1).