Correcties & Aanvullingen

Bonhoeffer

In de krant van maandag 10 april ('Verzetsdominee' Bonhoeffer herdacht, pagina 6) is Eberhard Bethge aangeduid als Bonhoeffers zwager. Maar Bethge was gehuwd met de oudste dochter van Ursula Bonhoeffer en Rudiger Schleicher, respectievelijk Bonhoeffers oudste zus en haar echtgenoot. Bethge was derhalve een aangetrouwde neef van Bonhoeffer.

Wibi Soerjadi

In de krant van 11 april (Piano wil niet zingen, pagina 7) is in de recensie over het optreden van pianist Wibi Soerjadi in Utrecht gemeld dat hij speelde op zijn eigen Bosendorfer-vleugel, maar die is in reparatie. Soerjadi speelde op de Steinway van Muziekcentrum Vredenburg. Ook bij zijn optredens in het Amsterdamse Concertgebouw tot en met vrijdag 14 april beschikt(e) hij niet over zijn Bosendorfer.

Nedlloyd

In de krant van donderdag 13 april (pagina 19) is in een deel van de oplage in een kop gemeld dat Nedlloyd in 1994 een winst boekte van 112 miljoen gulden. Het was 92 miljoen gulden.