Brundibar

Vorige week stond op de Kinderpagina een artikel over de Koorschool St. Bavo in Haarlem. Daar zitten alleen jongens op. Maar in Utrecht is ook een koorschool voor meisjes én jongens.

Ik zit op een hele leuke basisschool. Dat is de kathedrale koorschool in Utrecht. Dat is een school met jongens en meisjes. We hebben met de hele school de Matthäus Passion gezongen. Half mei gaan we de opera Brundibar vijf keer uitvoeren. De opera is bedoeld om te zeggen dat je met zijn allen veel sneller en beter iets kan bereiken dan alleen. En met Hemelvaart gaan we naar Zwitserland, daar gaan we de opera ook opvoeren.

Andere meisjes op de koorschool zijn: Hannah, Elizabeth, Rivka, Marleen, Dorine, Simone, Afra, Kirsten, Florianne, Eva, Elvie, Charlotte, Marthe, Iris, Jessica, Loeke, Zita, Floor, Beitske, Pascale, Otti, Carlijn, Fenne en Isabel.

    • Sunniva Irene Matla