Herstel Van Basten vertraagd

MILAAN, 12 APRIL. April lijkt voor Marco van Basten de maand van de waarheid te worden. De sukkelende vedette van AC Milan krijgt eind deze maand meer duidelijkheid over zijn voetbaltoekomst. Dat heeft een woordvoerder van de Italiaanse topclub gisteren bekend gemaakt.

De Milan-official ontkende de geruchten dat de voormalige Ajacied al te horen had gekregen dat zijn loopbaan definitief voorbij was. Van Basten kampt sinds enkele jaren met een chronische enkelblessure. Hij werkt momenteel in Amsterdam hard aan zijn terugkeer.

“Van Basten volgt normaal het revalideringsprogramma dat dokter Marc Martens voor hem heeft opgesteld. Wel is zijn vastgestelde controlebezoek in België uitgesteld naar het einde van deze maand. Dat is gebeurd, omdat het herstel langzamer verloopt dan verwacht.”