World League Football

De Amsterdam Admirals versloegen zaterdag in de openingswedstrijd van de World League de Barcelona Dragons met 17-13. De debuterende ploeg van de Amerikaanse coach Al Luginbill liep in de eerste vijftien minuten (first quarter) simpel uit naar een voorsprong van 17-0, onder meer door twee touchdowns - elk goed voor zes punten - van Ralph Dawkins en Craig McEwen. De Catalanen, bezig aan het derde seizoen in de World League, kwamen in de derde en vierde speelhelft sterk terug maar liepen zich uiteindelijk stuk op de hechte defensie van de Admirals. In de andere poulewedstrijd was Franfurt Galaxy met 45-14 te sterk voor de London Monarchs. Gisteren verloren de Scottish Claymores in Edinburgh met 17-19 van het Duitse Rhein Fire. De Amsterdam Admirals treden zaterdag voor hun tweede thuiswedstrijd aan tegen Frankfurt Galaxy in stadion De Meer.