Maradona wil na schorsing weer voetballen

BUENOS AIRES, 8 APRIL. Diego Maradona wil in september, als zijn WK-schorsing van vijftien maanden wegens efedrinegebruik is afgelopen, weer voetballen. De 34-jarige Maradona gaat spelen voor Racing Club, waar hij nu als oefenmeester werkzaam is.

Maradona heeft momenteel drie weken vakantie bedongen om op zijn hacienda in het binnenland op adem te komen. Vorige week was hij enige tijd ondergedoken wegens ruzie met zijn vrouw. De ruzie was heftig, vertelde zijn moeder Dalma Franco deze week in het weekblad Caras, maar is inmiddels bijgelegd. Volgens zijn moeder was Maradona zo van streek, dat hij zelfs met zelfmoordplannen rondliep. “Diego houdt ervan in vrede te leven, maar bepaalde journalisten weigeren hem met rust te laten. Hij zei tegen me: 'Mama, ik schiet een kogel door m'n hoofd', als het zo door zou gaan.”