1. lang moeten wachten bij de kassa
2. winkelwagen rijdt niet goed
3. klant kan prijs niet vinden
4. rommel en obstakels in de winkel
5/6. aanbiedingen die uitverkocht zijn / bijvullen van vakken als de winkel open is
7. storend gedrag van het publiek
8/9 geen gelegenheid krijgen om je boodschappen rustig in te pakken / onvoldoende parkeergelegenheid
10. wachten bij het inleveren van lege flessen
11/12. er is niemand aan wie je wat kunt vragen / artikelen die uitverkocht zijn
13/14. artikelen die bedorven zijn, niet goed van kwaliteit zijn / gesjouw met boodschappen naar auto
15. plotselinge veranderingen in de winkel waardoor je alles weer moet zoeken
16/17. onbeleefd winkelpersoneel / winkelpersoneel is niet behulpzaam
18/19. lang moeten wachten bij de bedieningsafdeling(en) / verkeerd geprijsde artikelen
20/21. ondeskundigheid van het personeel / storing van flessenautomaat
22. betalen om te kunnen parkeren
23. tekort aan winkelwagens
24/25. onvoldoende hygiëne op de versafdelingen / storende muziek in de winkel
26. lang wachten omdat iemand van het personeel naar het magazijn moet om te kijken of een bepaald artikel nog in voorraad is.
Toch miste is nog 2 ergernisjes in deze lijst: het ontbreken van een klok en een wc in de supermarkt.
Vandaag een 'verpakt recept' voor
Flageolet-kerriesoep
1 liter vlees- of kippebouillon van blokjes
1 blik flageolets (ca. 450 gram)
1 eetlepel kerriepasta, uit een pot van het merk Patak
2 eetlepels mangochutney
Spoel de flageolets af in een vergiet en laat ze uitlekken. Roer ze met de kerriepasta en de chutney door de hete bouillon. Eventueel kan er door deze soep nog wat crème fraîche geroerd worden en ook een royale hoeveelheid fijngeknipte bieslook kan geen kwaad.