Dankbrief van prins

DEN HAAG, 9 FEBR. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft gistermiddag onderstaande dankbrief verspreid van prins Bernhard:

'Nu mijn gezondheidstoestand dermate is verbeterd dat ik de afdeling Intensive Care heb mogen verlaten en ik voor mijn verdere behandeling verhuisd ben naar een afdeling waar ik een grotere bewegingsvrijheid heb, wil ik niet meer wachten met het uiten van mijn grote dankbaarheid aan al degenen die mij hebben willen doen weten hoe dicht zij bij mij stonden gedurende de afgelopen maanden.

'Ik ben er zeker van dat de blijken van medeleven en genegenheid, die mij in allerlei vorm bereikten, mij in deze moeilijke tijd hebben geholpen.

'Ik werk nu vol overtuiging aan mijn verdere herstel. Met de steun van de hartelijke woorden en van de gebeden van zoveel landgenoten moet dat lukken!' W.g. Bernhard.