Moss en dans

De choreografie 'Living Ingredient' van Annelie David op muziek van San Graatsma is gebaseerd op het reliëf 'Wit met gebogen koord' van Marlow Moss. Wegens groot succes tijdens de opening van de tentoonstelling over Moss in het Arnhems Gemeentemuseum, wordt de choreografie nog vier keer opgevoerd door de Amsterdamse Pure Dance Company. De onderdelen van het reliëf zijn gebruikt als vloerpatroon en het publiek kan dat vanaf het balkon van de koepelzaal bekijken. Op zondag 22 en 29 januari zijn er om 12u en 15u rondleidingen door kunstenaar Florette Dijkstra over de Marlow Moss tentoonstelling, in combinatie met een uitvoering van 'Living Ingredient'. Toegangsprijs: ƒ 15, met publicatie over het Marlow Moss project ƒ 25. Gemeentemuseum Arnhem, Utrechtseweg 87, Arnhem. Inl 085-512431.