Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Tennis

Inhoud

20 pagina's binnenland 2, 3,8 buitenland 4,5 opinie 7 kunst 9 muziek 11 televisie/radio 19 achterpagina 20 sport 13-15 familieberichten 6 economie 16 beurs 17, 18 Pianola 11 Vele duizenden pianolarollen en 35 pianola's vormen de Imposante collectie van het gisteren in Amsterdam geopende Pianola Museum.

Koes Rijvers Alsof hij nooit weg was geweest, nam trainer Kees Rijvers zaterdagavond plaats op het tuinameublement naast de dug-out van PSV. Toch hoopt de 68-jarige Brabander, die PSV met 5-0 van Groningen zag winnen, dat zijn aanstelling als hoofdtrainer van korte duur is. Wonderkinderen 13 Martina Hingis en Venus Williams zijn de nieuwste wonderkinderen in het tennis. En de laatsten die op hun veertiende mogen debuteren als professional. Hun ouders en de meisjes zelf denken dat zij bestand zijn tegen de druk van het proftennis.