Correcties en aanvullingen

Zweden

In de krant van woensdag 21 september is in het hoofdartikel (Retourtje Stockholm, pagina 11) gesteld dat het de conservatieve premier Carl Bildt is geweest die het toptarief van de inkomstenbelasting verlaagde van 72 naar 50 procent. Het was echter diens voorganger, de sociaal-democratische premier Ingvar Carlsson, die deze maatregel trof in 1990.

Jules Verne

In de krant van woensdag 21 september (Onbekend boek Verne ontdekt, pagina 7) staat dat de titel van de onlangs ontdekte roman van Jules Verne is Paris au 19è siècle. Dit moet zijn Paris au XXe siècle.

Coltof

In de krant van woensdag 21 september (Van der Valk wil nieuwe hotels samen met Colthof bouwen, pagina 21) is de naam van de projectontwikkelaar onjuist gespeld. Het betreft René Coltof.

Cristie's

In de Weekagenda van donderdag 22 september (IJle schaal op zware voet, pagina 3) staat een verkeerd telefoonnummer van het veilinghuis Cristie's. Het nummer moet zijn: 020-5755255