Debuut met winst voor Popescu

WATFORD, 22 SEPT. Oud-PSV'er Gheorghe Popescu heeft gisteravond zijn debuut gemaakt voor Tottenham Hotspur. De Roemeen was een van de drie nieuwe spelers die manager Ardiles inzette bij Tottenham, dat de laatste drie duels had verloren.De wijzigingen hadden succes: de Londense club won de eerste wedstrijd voor de tweede ronde van de League-beker bij Watford met 6-3. Jürgen Klinsmann was met een hattrick de grote uitblinker. De Duitser heeft voor Tottenham al tien keer gescoord in zeven wedstrijden.

Bij de derby voor de Duitse competitie tussen 1860 München en Bayern München (1-3) zag scheidsrechter Krug zich gisteravond voor 62.000 toeschouwers in het Olympiastadion genoodzaakt een groot aantal kaarten uit te delen. Hij trok drie keer rood, voor Winkler en Schwabl van 1860 en - na twee maal geel - voor Bayern-speler Nerlinger. Daarnaast trok Krug nog eens zes keer de gele kaart.Schupp en Ziege zorgden voor 2-0 voor Bayern, waarna Pacult elf minuten voor tijd tegen scoorde voor het geproveerde 1860. Vlak voor tijd bepaalde Zickler de eindstand op 3-1. Bayern staat nu voorlopig tweede in de Bundesliga, met negen punten uit zes wedstrijden. Werder Bremen blijft lijstaanvoerder met negen uit vijf. (Reuter)