Boekenbeurs

Verkleurd, soms licht beschadigd, maar is de inhoud niet goed dan geld terug. Op de boekenbeurs '94 in de Jaarbeurs van Utrecht zijn van 16 tot 18 september ruim 150.000 afgeprijsde boeken te koop die de Centrale Boekhandel bij uitgevers en boekenclubs - vaak per kilo - heeft gekocht. Tien jaar geleden ontstond deze boekenbeurs in de hal van een supermarkt en nu is de beurs uitgegroeid tot een evenement in de Expozaal van de Jaarbeurs dat gratis toegankelijk is. De aangeboden boeken zijn in categorieën ingedeeld om het zoeken te vergemakkelijken: sprookjesmarkt, moppenkraam, groene golf, snuffelhoek, puzzelmekka, hobby counter, jeugdland, culinaire corner, romans en literatuur, reizen en landen, informatica, historie, buigrafie en novels. In de stripstraat worden 20.000 afgeprijsde stripboeken aangeboden en op de wetenschapsafdeling Brainfood zijn oudere edities te koop die vaak maar minimaal afwijken van de nieuwe drukken. Op de beurs is ook informatie beschikbaar vooe bezoekers die op zoek zijn naar een speciaal boek of een deel van een serie.

Boekenbeurs in de Expozaal van de Jaarbeurs Utrecht. Vrij 10-21u, za 10-18u, zo 10-17u. Toegang gratis.