Nottingham blijft imponeren

In Engeland blijft Nottingham, sinds kort terug op het hoogste niveau, imponeren. De club versloeg Sheffield Wednesday met 4-1. Bryan Roy maakte zijn tweede doelpunt in de League. Liverpool verloor zijn eerste punten door gelijk te spelen tegen West Ham 0-0. Manchester United ging gisteren bij Leeds United onderuit: 2-1. In de 74ste minuut redde de Fransman Cantona de eer voor de ploeg van manager Ferguson. Hij scoorde uit een strafschop. Wetherall en Deane hadden Leeds toen al op 2-0 gezet. Het was de eerste nederlaag voor de landskampioen dit seizoen. Newcastle United won zaterdag voor de vijfde keer op rij. Het ging ten koste van Chelsea, 4-2. De ploeg van manager Kevin Keegan is als enige team ongeslagen en staat met twee punten voorsprong op Nottingham Forest bovenaan.